Opvang

Voor de buitenschoolse opvang zijn er verschillende mogelijkheden binnen het Kleurrijk. Eén van deze mogelijkheden is onze eigen BSO Spelenderwijs.

Vanaf schooljaar 2023-2024 zijn we gestart met de BSO Spelenderwijs in Mozaïek. Bij de BSO van Spelenderwijs mag ieder kind er zijn. Komt jouw kind bij ons spelen? Dan krijgt het alle ruimte om dingen op zijn eigen manier te ontdekken en te doen.

Onze pedagogisch medewerkers helpen jouw kind hierbij. School en BSO werken vanuit dezelfde pedagogische visie en pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de leerkracht van je kind. En als het nodig is ook met zorgprofessionals. Zo krijgt je kind precies datgene wat hij nodig heeft om zich buiten schooltijd prettig te voelen en verder te ontwikkelen.

De overgang van school naar BSO voelt dus heel veilig en vertrouwd. Wil je samen met je kind een keertje komen kijken op onze buitenschoolse opvang? Je bent van harte welkom!

Op onze website: www.kinderopvangspelenderwijs.nl kun je een rondleiding aanvragen en alle informatie vinden over onze openingstijden, ons aanbod en onze tarieven.

Wil je graag meer informatie? Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Ons e-mailadres is: info@kinderopvangspelenderwijs.nl. Ons telefoonnummer is: 0314 – 760 700. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens schoolweken van 08.30 – 12.30 uur 

Openingstijden
Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur
Naschoolse opvang: 14.00 – 18.30 uur
Vakantieopvang: 7.30 – 18.30 uur
 
 
 
 

Adres
Willy Brandtplein 2
7007 LA Doetinchem

Tel: 06 – 0314- 365 052
E-mail: bsomozaiek@kinderopvangspelenderwijs.nl
LKR: